Tomaž Strgar (Licenca C) ni le uspešen trener, ampak tudi vodilni predstavnik nogometnega kluba. Njegova strast do nogometa in njegove organizacijske sposobnosti so ga pripeljale do mesta predsednika kluba, kjer skrbi za uspeh ekipe na in izven igrišča.

Trener Samir Hasanagić (Licenca B) je izkušen in cenjen trener v nogometni industriji. Njegova strast do nogometa in nenehna želja po uspehu sta mu prinesli številne uspehe in nagrade v njegovi karieri.

Trener David Stopar (Licenca C) se zaveda, da uspeh ekipe temelji na timski igri in dobri taktiki, zato redno dela na izboljšanju igre svojih igralcev. Njegova znanja in izkušnje v nogometu so mu omogočile, da je postal en izmed najboljših trenerjev v državi, saj se zaveda, kako pomembna je vzdržljivost in motivacija igralcev za uspeh na igrišču.

Trener Novica Gavrilović (Licenca B) je mladi, ambiciozni in talentirani trener, ki se je že zgodaj začel ukvarjati z nogometom. Njegovo znanje in izkušnje v nogometu mu omogočajo, da učinkovito vodi svojo ekipo in izboljšuje igro svojih igralcev.

Trener Bogdan Kožar (Licenca C) je izkušen in ugleden trener, ki ima številne uspehe na svojem računu. Njegova strast do nogometa in želja po uspehu sta mu prinesli številne nagrade in priznanja v njegovi karieri.