Vključujoče okolje

V našem klubu verjamemo v promoviranje ljubezni do lepe igre in ustvarjanje pozitivnega in vključujočega okolja za vse naše igralce. Naša posvečena trenerska ekipa dela brez prestanka, da bi zagotavljala vrhunska trenažna seja, ki so hkrati zabavne in izzivalne, namenjene pomoči vsakemu igralcu, da doseže svoj polni potencial na in izven igrišča.

Razvijanje vezi

Preko našega mentorstva programa povezujemo starejše igralce z mlajšimi, jih spodbujamo k razvijanju močnih vezi in juh učimo postati pozitivni vzorniki.

Držimo skupaj

Pomembno je, da ekipa ostane skupaj, ko se sooča z izzivi na igrišču. Neizogibno bodo trenutki, ko stvari ne bodo potekale po načrtih, toda ekipa, ki je povezana in zavezana drug drugemu, je bolje opremljena za premagovanje teh ovir

Spodbujamo razvoj

Izven igrišča se osredotočamo na razvoj naših igralcev kot posameznikov.

Imeli smo čast gostiti predsednika Nogometne zveze Slovenije na našem mladinskem nogometnem klubu. Predsednik je imel možnost spoznati naše mlade talente in se pogovarjati z njihovimi trenerji in starši. Vsi smo bili navdušeni nad njegovim obiskom in smo mu bili hvaležni, da se je odzval na naše vabilo.

Klub s srcem

Ponujamo različne ekipe, primerna za starost, za igralce, ki se začnejo že pri starosti 5 let, vse do naše ekipe do 18 let. Ne glede na to, ali ste šele začeli ali že igrate že več let, tukaj imate svoje mesto.